Publishing

Uitgeverij Woord in Beeld

‘Anna Kersten is een dichteres die een zeldzame verhouding met taal heeft. Haar thema’s gaan over verlies, onzekerheid, vergankelijkheid, maar ook over de schoonheid van een herfstblad of de Liefde met een hoofdletter.Zo componeert zij naar eigen zeggen het lied van haar eigen voortbestaan in woorden van liefde, troost en verlangen in het struikelend bestaan van het dagelijkse leven.In haar dichtbundel ‘Hautnah’  zijn haar mooiste en meest ontroerende gedichten verzameld in thematische hoofdstukken. Haar lyriek is van een pure schoonheid, oprecht, troostgevend en persoonlijk.’*

(*commentaar van een lezer)

Je kunt de bundel bestellen door een mailtje te sturen naar:  ankiekeultjes57@gmail.com

De prijs is € 15,00 euro + € 3,50 verzendkosten

.

 

DVD : Gedane Zaken


Een DVD met teksten,beeld en muziek met als rode draad ‘de zee’. De beelden werden gemaakt door Henk Janssen, de muziek gespeeld door Ad van Meurs en de vormgeving was in handen van Eva Craenhals.

‘Zo spreekt de verbeelding’ Anna kersten

Deze bundel bevat o.a. een aantal gedichten die zijn gebaseerd op het intrigerende levensverhaal van Sofia Tolstoi, de vrouw van de beroemde Russische schrijver Leo Tolstoi.
Het artwork van deze bundel werd gemaakt door beeldhouwer/ tekenaar/ fotograaf Pierre van Kaam @ www.artpal.com/pierrevankaam.

‘Hautnah’ Anna Kersten ( Limited edition uitverkocht)

Anna Kersten is het schrijvers pseudoniem van Ankie Keultjes van Meurs, zangeres, schrijfster en producer. Zij schrijft in de bundel ‘Hautnah’een serie beschouwende en indringende gedichten over het grensgebied tussen leven, liefde en dood.
De bundel is vormgegeven en van illustraties voorzien door de Gentse ontwerpster Eva Craenhals @ www.studiowonderschoon.be.

Songbook : Ad van Meurs aka The Watchman ‘Married to the Song

In november 2017 overleed de nationaal en internationaal gewaardeerde muzikant en songwriter Ad van Meurs aka The Watchman. Hij speelde een belangrijke rol in de landelijke en internationale wereld van de singer-songwriters,als muzikant en inspirator voor velen, maar ook als programmeur van de vermaarde serie “Ad van Meurs Presenteert” in het Eindhovense Muziekgebouw . Als songwriter laat hij een uniek oeuvre na waarvan een groot gedeelte is bijeengebracht in dit songbook, voorzien van commentaar door producers, vrienden en collega‘s uit binnen- en buitenland. Een monument voor een leven dat geheel in het teken heeft gestaan van het zoeken naar het juiste woord.

Vormgeving : Bregsch @ www.bregsch.nl

‘ Het Beste Papa en Mama Boek ‘

Dit kleurrijke en handzame boek kan worden gebruikt als een praktische hulp bij co-ouderschap na een scheiding. Het vergemakkelijkt de uitwisseling van allerlei informatie bij de overdracht van de kinderen, bijvoorbeeld over school, hobby’s, medische zaken etc.
Door het vriendelijke kind gerichte ontwerp hopen wij met dit boek een bijdrage te kunnen leveren in de overgang naar een nieuwe situatie, zowel voor de ex partners als voor het kind.
Het boek is prachtig vormgegeven door ontwerpster Eva Craenhals @ www.studiowonderschoon.be

Wilt U een van deze titels bestellen, stuur dan een email naar : ankiekeultjes57@gmail.com

Order : send an email to ankiekeultjes57@gmail.com